Sumobrottning
 

Sumobrottning är den absolut roligaste och mest populära aktiviteten på möhippan, svensexan eller som företagsaktivitet! Ni kan komma i både små grupper eller i stora grupper. Det är lika kul att sumobrottas som det är att se sina vänner sumobrottas. Föreviga dagen med fina sumobilder! Vi erbjuder skrattgaranti, prisgaranti och professionella instruktörer.
 

Upplägget för sumobrottningen


Ifall det är en möhippa/svensexa så skall bruden/brudgummen gå en match mot alla deltagare till en början. Därefter anordnas en sumoturnering där det är vinna eller försvinna som gäller. Om tiden räcker till så kör vi några returmatcher. Vinnaren av sumoturneringen får ett pris!

Priser för inomhus
 

1700 kr för grupper upp till 5 pers. 


2200 kr för grupper från 6-15 pers. 


TIPS!
För grupper från 10 pers. rekommenderar vi att ni lägger till 20 min extra för att få köra fler sumomatcher. Endast 500 kr extra för hela gruppen.

För grupper från 12 pers. .rekommenderar vi kombipass (sumobrottning & extremeboxning). Endast 400 kr extra för hela gruppen.

För grupper från 14 pers. rekommenderar vi att ni kör både kombipass (sumobrottning & extremeboxning) och även lägger till 20 min extra. Endast 900 kr för hela gruppen.

Ett pass är 50 min.
 

Priser för utomhus
 

2000 kr för grupper upp till 5 pers. 

2500 kr för grupper från 6-15 pers. 

Bokningsförfrågan