Sumobrottning
 

Sumobrottning är den absolut roligaste och mest populära aktiviteten på möhippan, svensexan eller som företagsaktivitet! Ni kan komma i både små grupper eller i stora grupper. Det är lika kul att sumobrottas som det är att se sina vänner sumobrottas. Föreviga dagen med fina sumobilder! Vi erbjuder skrattgaranti, prisgaranti och professionella instruktörer.
 

Upplägget för sumobrottningen


Ifall det är en möhippa/svensexa brukar bruden/brudgummen gå en match mot alla deltagare till en början (detta är naturligtvis valbart och inte obligatoriskt). Därefter anordnas en sumoturnering där det är vinna eller försvinna som gäller. Om tiden räcker till så kör vi några returmatcher och därefter tar vi gruppbilder. 

Paket 1 - rek. för 2-7 pers.

 

Sumobrottning - 50 min

1800
kr för grupper upp till 5 pers. 

2300 kr för grupper från 6-15 pers. 

 

Paket 2 - rek. för 8-10 pers.

 

Kombipass (sumobrottning plus extremeboxning) - 50 min

2200 
kr för grupper upp till 5 pers.

2700 kr för grupper från 6-15 pers.

 

Paket 3 - rek för 8-10 pers.

 

Sumobrottning plus 20 min - 70 min

2300 
kr för grupper upp till 5 pers.

2800 kr för grupper från 6-15 pers.

 

Paket 4 - rek för 10+ pers.

 

Kombipass plus 20 min - 70 min

2700 kr för grupper upp till 5 pers.

3200 kr för grupper från 6-15 pers.

 

Tips från kunder

 

- Om majoriteten i gruppen håller sig i form rekommenderar jag starkt att ni väljer paket 2-4 om ni är fler än 7 personer.

- Om ni är en större grupp och inte har bråttom under dagen så rekommenderar jag att ni väljer paket 4. Man gör detta oftast en gång i livet och det var så värt det!

- Oavsett hur stor grupp ni är tycker jag definitivt att man måste köra båda aktiviteterna. Sumobrottning var hur roligt som helst men de gigantiska boxningshandskarna är inte att leka med. Man ser löjligt rolig ut! Roligaste vi har gjort!

- Vi var ett gäng tjejer på en möhippa på 8-9 personer och vi valde paket 3. Vi fick inte nog! Tiden räckte precis och vi alla fick gå ett par matcher vardera. 

- Jag har nog aldrig gjort något så roligt! Vi var 10 personer på aktiviteten och valde paket 4. Vi har aldrig skrattat så mycket som då! Och vilka bilder vi fick. Man skrattar lika mycket åt sig själv som sina vänner.

- Vi var 6 st och ingen av oss hade bra kondition och då tyckte vi att det räckte bara med sumobrottning. Vi hade också lite bråttom. Vi ångrade nog oss lite grann efteråt när vi såg de gigantiska boxningshandskarna i rummet där vi körde sumobrottning.

Bokningsförfrågan