Sumobrottning
 

Sumobrottning är den absolut roligaste och mest populära aktiviteten på möhippan, svensexan eller som företagsaktivitet! Ni kan komma i både små grupper eller i stora grupper. Det är lika kul att sumobrottas som det är att se sina vänner sumobrottas. Föreviga dagen med fina sumobilder! Vi erbjuder skrattgaranti, prisgaranti och professionella instruktörer.
 

Upplägget för sumobrottningen

Ifall det är en möhippa/svensexa brukar bruden/brudgummen gå en match mot alla deltagare till en början (detta är naturligtvis valbart och inte obligatoriskt). Därefter anordnas en sumoturnering där det är vinna eller försvinna som gäller. Om tiden räcker till så kör vi några returmatcher och därefter tar vi gruppbilder. Lägg till extremeboxning för att göra aktiviteten ännu roligare. Extremeboxning är gigantiska boxningshandskar och förvandlar er till proffsboxare utan dess like!

Paket 1 - rek. för 2-7 pers.


Sumobrottning - 50 min

Privatpers. - 2500 kr 

Företag - 3000 kr ex. moms
 

Paket 2 - rek. för 2-7 pers.


Kombipass (sumobrottning plus extremeboxning) - 50 min

Privatpers. - 2900 kr

Företag - 3400 - kr ex. moms
 

Paket 3 - rek. för 8+ pers.


Sumobrottning - 70 min

Privatpers. - 3000 kr

Företag - 3500 kr ex. moms
 

Paket 4 - rek. för 8+ pers.


Kombipass (sumobrottning plus extremeboxning) - 70 min

Privatpers. - 3400 kr

Företag - 3900 kr ex. moms

 

Paket 5 - rek. för 14+ pers


Sumobrottning - 90 min

Privatpers. - 3500 kr

Företag - 4000 kr ex. moms

 

Paket 6 - rek. för 14+ pers


Kombipass (sumobrottning plus extremeboxning) - 90 min

Privatpers. - 3900 kr

Företag - 4400 kr ex. moms
 

Sumobrottning utomhus
 

Vi erbjuder även utomhusaktiviteter vid säsong. Det tillkommer 500 kr extra vid aktivitet utomhus.
 

Tips från kunder
 

- Om majoriteten i gruppen håller sig i form rekommenderar jag starkt att ni väljer paket 2-4 om ni är fler än 7 personer.

- Om ni är en större grupp och inte har bråttom under dagen så rekommenderar jag att ni väljer paket 4. Man gör detta oftast en gång i livet och det var så värt det!

- Oavsett hur stor grupp ni är tycker jag definitivt att man måste köra båda aktiviteterna. Sumobrottning var hur roligt som helst men de gigantiska boxningshandskarna är inte att leka med. Man ser löjligt rolig ut! Roligaste vi har gjort!

- Vi var ett gäng tjejer på en möhippa på 8-9 personer och vi valde paket 3. Vi fick inte nog! Tiden räckte precis och vi alla fick gå ett par matcher vardera. 

-Vi var 14 pers. som hade en AW och bokade paket 5 med företaget. Detta förde verkligen samman gruppen! Vi pratar om aktiviteten än idag. En riktigt bra teambuildingaktivitet.

- Jag har nog aldrig gjort något så roligt! Vi var 10 personer på aktiviteten och valde paket 4. Vi har aldrig skrattat så mycket som då! Och vilka bilder vi fick. Man skrattar lika mycket åt sig själv som sina vänner.

-Bokade AW med företaget och vi bokade paket 6 då vi var 18 personer. En fantastiskt rolig aktivitet som vi garanterat kommer göra om en gång om året!

- Vi var 6 st och då tyckte vi att det räckte med paket 1. Vi hade också lite bråttom. Vi ångrade nog oss lite grann efteråt när vi såg de gigantiska boxningshandskarna i rummet där vi körde sumobrottning.

Bokningsförfrågan